Arm-strækninger (arm-bøjninger)

Almindelige

Hænderne kan placeres forskellige steder i forhold til kroppen, hvilket giver styrke forskellige steder i bryst- og arm-muskulaturen. Armstrækningerne kan udføres på knæ, fødder eller med benene hævet alt afhængig af styrke.

Trillebør arm-strækninger

To og to sammen, den ene i bredstående og med ret ryg. Denne holder fast i makkerens ben lige over knæene, således at makkeren kun rører gulvet med hænderne. Kroppen holdes spændt således at hoften ikke falder mod gulvet og der svages i ryggen. Der laves nu armstrækninger, personen der står op følger makkerens bevægelser ved at bøje og strække knæene.

Par armstrækninger

Sammen to og to den ene ligger på ryggen med armene strakt op i luften. Den anden placerer sig ovenpå, med fødderne i den anden persons hænder og hænderne i gulvet ved siden af makkerens fødder. Personen som ligger øverst udfører nu armstrækninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *