General, soldat, bjørn

Dette er en variant af legen “sten, saks, papir legen”. Man “hugger” på “1”, “2”, “3” og viser herefter enten general, soldat eller bjørn (se hvordan i nedenstående), taberen skal fange vinderen inden denne når bag en hellelinie.

Generalen bestemmer /slår soldaten. (Tegn: Gør honnør)

Soldaten skyder/ slår bjørnen. (Tegn: Skyder med armen og laver skyde lyd)

Bjørnen æder/ slår generalen. (Tegn: Løfter armene over hovedet, brøler og gør fremløb)

Variation

Legen kan leges som hold. Deltagerne på holdet bliver på forhånd enige om hvilket tegn de skal vise. De deltager som bliver fanget af modstander holdet , bliver en del af dette hold. Legen kan fortsætte til der kun er et hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *