Hits og flops

Hits og flops er egentlig et element i grundsætningen “improviser and adapter”. Det gælder om at have en stor pose af lege og aktiviteter at kunne trække op af. Duer den ene leg ikke overfor netop din gruppe børn, kan vi komme videre med den næste uden at gå i stå, hvis vi har mange aktiviteter at trække på. Når du planlægger træningen, er det en god idé, at du indlægger en række aktiviteter, som du ved, er sikre hits hos børnene. Hvis du har et stort repertoire, kan du hurtigt fiske en sjov leg op af posen, hvis en leg mislykkes, og derved få samlet gruppen igen. Det giver tryghed, hurtigt at kunne fiske et hit op af posen.

Lad dig ikke slå ud af, at en del børn forlods siger, at en leg lyder kedelig. Hvis de aldrig har prøvet din leg, så kan de først kommentere den, når de har prøvet den. Vær ikke tilbageholdende med at understrege dette for børnene. Hvis et flertal af børnene ikke har lyst til at lege en allerede prøvet leg, så må du finde en anden leg eller gå på kompromis med dem: Nu leger vi først x-leg og så y-leg bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *