Rævejagt / handsketagfat

Et af børnene eller træneren får en fægtehandske stukket ned i bukselinningen på bagen med den røde side synlig (rævehalen), der viser, at han er ræven. Det gælder for de andre om, at fange ræven. For ræven gælder det om at forsvare halen. Den, som først får hevet halen af ræven, får handsken og bliver nu ræv. Der tælles til ti, inden ræven må fanges. Man kan også give ræven respit ved, at der ikke må fanges, før træneren har lavet en jagthornslyd.

Variation

Man kan ved større børn lade to personer være ræv samtidig.

Man kan indføre et par høns (handske bag på med grå side synlig) som kan fanges af ræven. Hvis ræven fanger en høne uden selv at have fået taget sin hale, af en af dem som ikke er høns, jægerne, har ræven vundet legen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *