Der fløj en ko

Træneren og børnene danner en rundkreds. Træneren siger f.eks., “Der fløj en krage!”, hvorpå alle hurtigt rækker armene i vejret og giver et hop. Alt, der kan flyve, kan nævnes: flyvemaskiner, sommerfugle, svaler etc. På et tidspunkt siger den voksne f.eks.: “Der fløj en ko!” (eller noget andet, der ikke kan flyve), og så må børnene ikke række hænderne i vejret og give et hop. De, der laver fejl, skal sidde på hug indtil næste gang.

Træneren kan lave en lille pause. “Der fløj en…. hest!”, så børnene kan nå at koncentrere sig. Leger man legen med lidt større børn, kan man indføre, at træneren godt må narre, altså sige” Der fløj en … hest!”, og så selv række armene i vejret og hoppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *