Handskejagt

Børnene deles i to lige stærke hold. Hvert hold får stukket en handske ned i bukselinningen på bagen. Legen går ud på at stjæle det andet holds handsker. Når ens handske er taget, er man ude af legen. Det hold, som først har taget alle det andet holds handsker har vundet. De “døde” skal sætte sig i et hjørne af salen. Når man har taget en handske, beholder man den i hånden. Man må ikke holde fast i sin egen handske, men gerne afværge med hænderne. Taber man sin handske, er man død.

Variation

Fastsæt en på forhånd aftalt tid, hvorefter det hold med flest levende på banen har vundet. Man kan også lege med, at en taget handske skal sættes i bukselinningen hos fangeren, som således har flere liv. Den dødes hold kan lave en befrier ved at generhverve en handske fra en modstander med flere handsker. En person med flere handsker på sig er i givet fald først død, når alle handsker er fratvunget ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *