Bingoløb

Lav 15 poster: Tag et ark papir og beskriv herpå en øvelse, som skal udføres ved posten. Husk at anføre, hvor mange gange øvelse skal udføres af hver deltager eller i alt. Nederst på papiret lave du et antal snipper, som klippes til, så snippen kan rives af. På hver enkelt snip anfører du postens nummer. Placer posterne rundt på fægtesalen

Deltagerne opdeles i to mands hold. Parrene skal sammen udføre øvelserne. Reglerne er følgende: Det hold, som først gennemfører et af træneren på forhånd fastsat antal poster, f.eks. 8, og afleverer 8 forskellige papirsnipper til træneren samtidig med at de råber “Bingo” har vundet.

Posterne lægges med bagsiden opad, når man først har vendt en post, skal øvelsen gennemføres. Man skal kun tage en papirsnip pr. hold pr. gennemført øvelse og snippen må først tages, når øvelsen er gennemført. Ved snyd laves øvelsen om igen under trænerens opsyn eller et vilkårligt antal papirs-snipper fratages holdet. Det er tilladt at se, hvad de andre hold laver og således løbe hen, hvor de letteste poster er.

Eks. på poster: Løb 5 gange fra den ene væg til den anden. lav 5 armbøjninger hver. lav 10 englehop hver, skrig så højt I kan i 5 sekunder, slap af og tæl til 100 (i alt), hink fra den ene væg til den anden, løb rundt om hinanden 10 gange etc..

Man kan også lave et bingo-løb udelukkende med fægteelementer – benarbejde.

Variation

Lav et antal bingo-plader, med forskellige tal kombinationer. Det er nu børnenes opgave både at finde posterne som netop har de numre som findes på deres bingo-plade og samtidig udfører de opgaver som er beskrevet på posten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *