Overløber / kongeløber

Deltagerne har helle ved væggene/stregerne i hver ende af salen. Når man ikke længere berører helle, skal man løbe til den modsatte helle og må således ikke løbe tilbage til den forladte helle. En lægger ud med at være fanger. Når man bliver fanget, skal man hjælpe fangeren med at fange de resterende.

Den sidst fri person vinder legen. Når der er få tilbage og disse står på samme helle-side, må der tælles til ti over dem, hvorefter de frit kan fanges, hvis de ikke allerede har forladt hellen.

Legen kan varieres ved at bruge bold så man bliver taget når man bliver ramt af en kastet bold eller man kan forkorte afstand mellem hellerne og ændre bevægelsesmåden således at det bliver til krabbegangs-overløber, hinke-overløber, par-overløber, hesterygs-overløber, kravle-overløber m.m..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.