Squit, squit

Dette er en vandpistolleg med imaginære vandpistoler. Stil børnene i en rundkreds med et barn i midten. Barnet i midten former sin ene hånd til en pistol og går nu rundt i kredsen. Når barnet peger på et barn i kredsen med sin pistol og siger “squit”, så skal dette barn dukke sig og sige “splash” eller “plask”. Gør personen ikke dette er han død og bliver “vandpistol”. Hvis han dukker sig, så skal hans to sidemænd råbe “squit” og skyde hinanden. Den som rammer sidst bliver ny “vandpistol”.

Sørg for at “vandpistolen” peger tydeligt.

Variation

Det er lidt mindre svært, hvis man blot skal dukke sig og ikke sige plask.

Konkurrence hvor man udgår efter at have været vandpistol og afslutter med en duel mellem de to sidste overlevende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.