Tæl til 10-bold

Del deltagerne i to hold og stil dem på to rækker overfor hinanden. Den, man står overfor, er ens nærmeste modstander ud over at hele det overforstående hold er ens modstandere. Legen går nemlig ud på at man skal spille en bold til ens hold ved at kaste og gribe. Hver gang man griber bolden, ved at den kastes af en medspiller, får man et point og råber højt det antal points, man indtil videre har opnået, hvorefter man hurtigst muligt kaster bolden til en holdkammerat. Når man har opnået 10 points, skal den man stod overfor lave 10 gange en øvelse, f.eks. englehop, armbøjninger, rygvip, mavebøjninger eller lignende , før modstanderen må fortsætte i spillet. Personen, som har opnået 10 points, fortsætter i spillet med 0 points og kan så igen sende sin modstander til tælling, når 10 points atter er erhvervet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *