Snup handsken

I midten stilles en kasse eller lignende., hvorpå der lægges en handske. Børnene deles op i 2 holde og placeres bag baglinier, 2 eller 4, i lige afstand fra kassen. Hvert barn får et nummer. Træneren råber to numre op. De to børn med disse numre skal nu dyste om, hvem der først kan få bragt handsken i sikkerhed bag sin egen baglinje. Tager man handsken, skal den anden nå at røre een, inden man har begge fødder over sin baglinje, idet den anden i givet fald vinder dysten.

Variation

Når man har øvet legen nogle gange, kan man råbe numre op, som ikke eksisterer eller råbe mere end to numre op.

Børnene kan enten stå, ligge på maven / ryggen eller sidde med ryggen til.

På et større areal kan man råbe et hold op i stedet for enkelte personer. Hvis man bliver rørt, kaster man handsken fra sig og sætter sig ned. Det hold som først får handsken over på sin banehalvdel har vundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.