Stopbold

Stop 1

Rammes man af bolden eller gribes man, er man død og sætter sig uden for banen. Man kommer først med i spillet igen, når personen, som skød en, er død. Når man får bolden, råber man “stop” og alle skal stoppe og må ikke gå længere væk, men gerne tættere på.

Stop 2

Som Leg 1 men, når man er død, sætter man sig ned på banen på sin “ende”. Man kan i denne leg også blive levende igen, hvis man får fat i bolden. Jeg har lavet den regel, at man kun bliver levende igen, hvis bolden erhverves uden at man flytter sig, hvilket indebærer at “enden” ikke må løftes fra jorden – ellers bliver det for kaotisk. Vær bare streng med denne regel.

Variation

Stikbold – det samme som stopbold bortset fra at ingen behøver at stoppe, hverken kaster eller offer. I Stik bold kan man også tilføje flere bolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.