Væk med handskerne

Børnene deles i to hold. Banen deles midt over med to lave bænke, en kridtstreg eller en snor. Holdene anbringer sig på hver sin side af “nettet”. Når træneren giver signal, starter spillet, og børnene kaster nu handskerne over på den anden banehalvdel. Det gælder om, at handskerne kommer væk – altså over til de andre så hurtigt som muligt. Det hold, som først har deres bane halvdel fri for handsker, har vundet. Man kan også aftale en bestemt tid, spillet skal vare, og så se, hvilket hold der har færrest handsker på deres banehalvdel, når tiden er gået. Såfremt et hold kaster handsker uden for banen, skal de selv hente handskerne ind på deres egen bane halvdel.

Man må ikke have mere end en handske i hver hånd ad gangen.

Før man starter, skal det gøres klart for børnene, at de ikke må kaste flere handsker, når slutsignalet er givet. I stedet for at aftale en bestemt tid, kan træneren under kampe meddele, at nu er der f.eks. ½ minut tilbage, hvilket kan få børnene til at yde en ekstra indsats til sidst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *